Foodtruck boulevard

It’s been a while since I went to a “food event”, but spring is here and with it comes the new season of food festivals, barbecues and other little life’s pleasures, like sitting outside with a nice glass of wine (or whatever floats your boat) and enjoying the sun. On Sunday there was a small foodtruck festival 5 min away from our place so we decided to check it out. It was located on the garden in front of a small “castle” (more like a big fancy house) and there were about 20 food trucks all together. 

Foodtruck boulevard-7 Foodtruck boulevard-5
Že kar nekaj časa je minilo odkar sem bila na zadnjem kulinaričnem dogodku. A končno je tu pomlad in z njo nova sezona kulinaričnih festivalov, piknikov in drugih spomladanskih užitkov kot je, na primer, uživanje na soncu z dobrim kozarcem vina (ali katere druge ljube tekočine). V nedeljo sva obiskala majhen festival z okoli dvajsetimi “kulinaričnimi kamijončki”, ki se je odvijal 5 min od najinega doma na vrtu majhnega gradu (v bistvu malo večje hiše, ki se jo kliče grad).

Foodtruck boulevard-6 Foodtruck boulevard
It was a very nice place to relax especially if the weather is nice. They even had a DJ truck that set the mood with some chillin’ vibes. Despite being the foodtruck event, there we more “bar” trucks than food trucks, which I found a bit too bad since we both prefer food over drinks, but if you wanted to just enjoy in the sun with a nice glass of (insert favourite drink here) this place was perfect. There were some food options, but nothing really special, mostly hot dogs, burgers and bradwurst stuff. What I didn’t really like about it was the fact that you had to pay 2 euros for the magnetic card you charged with money and used for paying. I would expect to be able to get those 2 euros back, when you return the card, but that was not an option, so it was a bit of a waste of money. 

Foodtruck boulevard-4 Foodtruck boulevard-8
Lokacja je bila super za popoldan “na off”, še posebej ob lepem vremenu. Imeli so tudi kamijonček z DJ-em, ki je z dobrimi ritmi ustvaril prijetno sproščujoče vzdušje. Čeprav naj bi bil to kulinarični dogodek se je na sami lokaciji nahajalo več “bar” kamijončkov kot pa tistih s hrano. To se nama je zdelo malce škoda, saj sva oba bolj jedca kot pa pivca. Za tiste, ki se pa raje družijo s kozarcem (vstavi svojo najljubšo pijačo) v roki, pa je bilo to popolna izbira. Kar se hrane tiče, niso imeli nič posebnega, hot doge, hamburgerje, klobase in podobne reči. Kar nama ni bilo najbolj po godu je bilo dejstvo, da sva morala plačati 2 evra za magnetno kartico na katero si nato “naložil” denar. Pričakovala bi, da bi ta denar dobila povrnjen, ko bi vrnila kartico, kar se pa ni zgodilo.

Foodtruck boulevard-9 Foodtruck boulevard-2
We ended up going for the nachos with cheese and salsa, a Bully’s special bradwurst, vietnamese beef salad and as a dessert coconut pastry with white chocolate or raisins and rum. As I said the food was nothing really special, but still tasted good. Overall it was a nice afternoon break and the fact that it was practically next door made it even better. 

Until next time!

Foodtruck boulevard food Foodtruck boulevard food-2
Najedla sva se z nachosi s sirom in salso, Bulliyevo posebno klobaso, vietnamsko solato z govedino in posladkala sva se s kokosovim kolačkom z belo čokolado ali rozinami in rumom. Kot sem rekla, hrana ni bila nič posebnega, a kljub temu okusna. Na splošno je bilo to prijetno popoldansko kosilo in dejstvo, da je bilo praktično čez cesto je le dodaten plus. 

Do naslednjič.

Foodtruck boulevard food-3 Foodtruck boulevard food-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *